Nyári tábor

VÁLASSZ SPORT, VAGY KÉZMŰVES NYÁRI TÁBOR TEMATIKÁINK KÖZÜL!

Kenuzás, íjászkodás, vagy agyagozás egy nyári táborban? Mi tényleg változatos programokkal készülünk a  táborra!

Az évtizedes hagyománnyal rendelkező Túr-Túra bentlakásos nyári tábor idén is szeretettel várja a 8 és 16 év közötti gyerekeket, két tematikával is:
sporttábor és alkotótábor (kézműves tábor)!

SPORTTÁBORKÉZMŰVES TÁBOR

NYÁRI TÁBOR

Nagyhódoson, érintetlen,  vidéki környezetben szerezhetnek a gyerekek életre szóló emlékeket és barátságokat! A Túr-Túra nyári tábor alapelve, hogy a gyerkőcök nyaralással, kalandokkal egybekötve bővítsék ismereteiket, sportoljanak, vagy alkossanak és megszeressék a természetet! Mindezt játszva, szórakozva,barátságos légkörben.

A délelőtti órákban, mindenki a választott tábortípusának megfelelő elfoglaltságokon vesz részt, délután pedig jöhet a felhőtlen szórakozás, a közös programokon.

Nyári táborunk igazán változatos programokkal van tele, kenuzás, íjászkodás, vagy agyagozás, mind-mind a gyerekek nagy kedvencei! A szabad programok sem lesznek unalmasak, ugyanis lesz fürdőzés a biztonságos, sekély vízű Túrban, a tábor pedig rengeteg játékkal van tele. Minden lurkó megtalálhatja a maga kedvencét. Trambulin, foci, biliárd, csocsó, röpi és még sorolhatnánk. Arról nem is beszélve, hogy mindig remek csapat jön össze, akiket szakképzett, gyermekcentrikus felügyelők instruálnak és vigyáznak rájuk.

Na, de hol is van Nagyhódos, hol tartjuk a tábort? Az egyedülálló természeti adottságairól és tiszta vizéről híres Túr folyó közvetlen közelében. Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében, Nyíregyháza közelében (1,5 óra autóút), és Debrecentől 2 órányira.

Nyári táborunk legnagyobb elismerése, hogy sok gyermek éveken át visszajáró táborozóvá válik. A tábor végén az elköszönés pedig az szokott lenni, hogy “Jövőre újra találkozunk”! 

Kérdésed lenne?

KERESS MINKET BÁTRAN!

Telefonszám +36304730818

E-mail: info@turturaszallas.hu

Tábor helyszín: 4977 Nagyhódos, Kertalja utca 18.

Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében,
Nyíregyházától nem messze (1,5 óra autóval),
Debrecentől is könnyen elérhető távra (2 óra autóval)

 

ÍGY ÉRDEMES!

SZÜLŐI VÉLEMÉNY

A gyermek egész nyáron erre a táborra várt és annyira jól érezte magát hogy haza se akart jönni! A felügyelők odafigyelése, az étkezés, a programok, a szállás mind mind pozitív számunkra! Jövőre folyt. Köv!????

– D.P.Erika