Kenu Kalkulátor

kenu berles

Fedezd fel a Kalandot Kenu Bérlésünkkel

Szoktál arról álmodozni, hogy kicsit kiszabadulsz a szürke hétköznapokból és hirtelen hátrahagysz minden stresszt? Aztán meg mindig csak elhessegeted a gondolatot, mondván még a szervezésre sincs időd. De mi azt mondjuk Neked, hogy nincs szükséged hosszas szervezkedésre, csupán pár kattintás választ el egy csodás élménytől.

Különleges kaland vár rád egy kenu bérlésbe bújtatva.

A legjobb, hogy egy kenu bérlés remek alkalom a gyors feltöltődésekre is, hidd el, már egy nap is olyan élményeket ad, amikből hosszú ideig tudsz majd építkezni. De, ha teljesen bele akarsz merülni (na nem a vízbe  ) , akkor egy tartalmas 3 napos kenu bérlést javasolunk.

A táj szépségei, az élővilág gazdagsága, a friss levegő, a szabadban való mozgás mind-mind szuperhősként szállnak szembe a stresszel.

Most itt a lehetőség, hogy feltöltődj egy ilyen kenu bérlés alkalmával. Ha, már idáig eljutottál, biztos vagyok benne, hogy komolyan foglalkoztat a gondolata a kenu bérlésnek, hát légy merész, lépj egyet az egészséged, a jó közérzeted és az élményszomjad / kalandvágyad kielégítése érdekében.

A kenu bérlés által mindenki megkapja a lehetőséget arra, hogy megfizethető áron aktív pihenésen vegyen részt, ami alatt megtapasztalható az evezés egyedi izgalma és átható szabadsága.

A kenu bérlésnek rendkívül széles spektrumon van létjogosultsága, legyen szó akár egyéni kalandról, családi kirándulásról, baráti túrákról, csapatépítőről, vagy osztálykirándulásról. Nem túl sok programról mondható el, hogy ennyire vegyes közönségnek ajánlható, de a kenu bérlésre nyugodt lelkiismerettel, hitelesen mondhatjuk, hogy ilyen.

Miért érdemes minket választani a kenu bérlésetek alkalmával?

1. Rugalmas bérlési lehetőségek

Nálunk rugalmas bérlési lehetőségek közül válogathatsz, nincs minimum, vagy maximum kenu bérlési hossz, legyen szó rövid távú kirándulásról vagy hosszabb vízi expedícióról.

2. Elérhető árak

Bérleti díjaink versenyképesek és megfizethetők, így mindenki számára elérhetővé teszik a kenuzás örömét.

3. Minőségi felszerelés

Kenujainkat rendszeresen karbantartjuk és ellenőrizzük, hogy biztonságosak legyenek, kényelmes élményt nyújtva minden vendégünknek. Ezenkívül a kenu bérlés során ISO szabványos mentőmellényt tudsz tőlünk igényelni. A vízhatlan tárolóinkkal pedig értékeidet is biztonságban tudhatod.

4. Evezés tanácsadás, túra szakaszok ismertetése

Ha kezdő vagy a kenuzás terén, ne aggódj! Segítünk, hogy biztonságosan és magabiztosan fedezd fel a Túr, a Tisza, vagy a Szamos folyók szakaszait. Szívesen megosztjuk Veled a legjobb helyeket és tippeket adunk, hogy a kenuzás akadályait könnyedén vedd.

5. Egyéb szolgáltatások

A kenuzáshoz szükséges felszereléseken túl egyéb szolgáltatásokat is foglalhatsz nálunk, pl. szálláshely, étkezés, kerékpár bérlés… Szálláshelyünk vízközeli, csupán 100 méterre folyik a Túr tőlünk.

6.Varázslatos környezetben

A kenuzás során olyan tájakat fedezhetsz fel, amelyek csak a vízről szemlélve fedik fel legszebb képüket. Legyen szó csendes szakaszokról, sűrűbben evezett részekről, vagy igazán vadregényes folyószakaszokról, a természettel igen szoros kapcsolatban lehetsz kenuzás közben.

7. A kenu bérlés egyenlő a nagybetűs KALANDDAL

Ne hezitálj, vedd kezedbe a napjaid színesítését, ezzel egyidejűleg pedig az evezőt is és indulj el a kalandra általunk. Foglalj most, és hagyd, hogy a kenuzás új, magasabb szintre emelje a kikapcsolódás és az aktív pihenés fogalmait.

A kenu bérlés egy olyan természetközeli kaland lesz az életedben, amelyre hosszú ideig fogsz jó szívvel visszaemlékezni.

Kenu bérlés

Gyorsan és egyszerűen szeretnél kenut bérelni? Nálunk pár kattintással megteheted. Nem kell bonyolult foglalási procedúrán végigmenned, itt a kenu bérlés a Te kényelmedet szolgálja. Mindent megtalálsz amit tudunk számodra nyújtaní. Csak jelöld be mikortól-meddig szeretnéd a kenut kibérelni, melyik folyón adjuk át a számodra és hol fogod vissza szolgáltatni. Nem kell árajánlatokkal bajlódni, ha pontosan töltötted ki a kenu kalkulátort, bíztos lehetsz benne, hogy a megjelenő ár a túrád összköltségét fogja tartalmazni, nálunk nincsenek bújtatott költségek

kenu bérlés vízitúra kenutúra

Személy transzfer kenu bérlés során

A legtöbb szolgáltató a kenu bérlés során a visszaszállítási költséget a kenukra érti, amennyiben egy két sofőrt vissza kell hozni, egyből pörögnek a költségek. Nálunk más a helyzet! Ha kapacitásunk éppen engedi és nemsokkal a partraszállásotok után már ösze is tudjuk szedni a kibérelt kenukat, a sofőröket is vissza szállítjuk a kiindulási pontra (úgy is arra megyünk smile). Természetesen ezt előre le kell egyeztetni.

Kicsit kényelmesebb megoldás, amikor mindenki egyszerre ut vissza a vízreszállási helyre. Erre is van alternatívánk. Több személyszállító céggel is kapcsolatban állunk, akikkel szívesen megszervezzük a visszaszállításotokat. Ha úgygondolod, hogy ez a megoldás jobban fekszik a csapatodnak, vedd fel velünk a kapcsolatot és mindent megoldunk!

 

Iratkozz fel hírlevelünkre! 

Kedvezmények és újdonságok várnak!