Nyári tábor

Sporttábor

Az évtizedes hagyománnyal rendelkező Túr-Túra bentlakásos nyári sporttábor idén is szeretettel várja a 8 és 16 év közötti gyerekeket!
Nagyhódoson, idilli vidéki környezetben szerezhetnek a gyerekek életre szóló emlékeket és barátságokat! A  sporttáborunk alapelve, hogy a gyerkőcök szórakozva, kalandokkal egybekötve bővítsék ismereteiket, sportoljanak és megszeressék a természetet! 

Kattints a tudnivalókért!

JELENTKEZÉSGALÉRIA

Sporttábor rövid ismertető

 • Turnus típus: Sport tábori turnus
 • Időpont: 2024. augusztus 4. és 9. között (5 éj / 6 nap)
 • Tábortípus: „bentlakásos”
 • Ellátás: teljes ellátás
  (bőséges, gyermekbarát, de mégis változatos étkezés, napi 3x)
 • Életkor: 8-16
 • Szakképzett pedagógusok felügyeletével
 • Sokszínű programokkal

  Részvételi díj:
  54.900 Ft / fő

  Előleg: a részvételi díj 50 %-a,
  amely átutalással, vagy SZÉP kártyával is rendezhető.

Kérdésed lenne?

KERESS MINKET BÁTRAN!

Telefonszám +36304730818

E-mail: info@turturaszallas.hu

Tábor helyszín: 4977 Nagyhódos, Kertalja utca 18.

Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében,
Nyíregyházától nem messze (1,5 óra autóval),
Debrecentől is könnyen elérhető távra (2 óra autóval)

 

FÜRDŐZÉS

BILIÁRD,
PING-PONG

KENUTÚRA

ÍJÁSZKODÁS

FOCI

GYALOGTÚRA

KERÉKPÁR-
TÚRA

VICCES ÜGYESSÉGI FELADATOK

A TÁBORRÓL

SPORTTÁBOR
(KENUTÚRÁVAL)

 

Egy igazán mozgalmas sporttábort szeretne a gyerkőc?

Gyermektáboroztatásunk már évtizedes hagyományokkal rendelkezik, így tapasztalatból mondhatjuk, hogy mindig szuper csapat jön össze, a jókedv pedig garantált.

ÁLTALÁNOS PROGRAM ISMERTETŐ

Rengeteg sport, játék, vetélkedő, íjászkodás, kirándulás (kenutúra a gyönyörű és biztonságos Túr folyón, kerékpártúra kiépített kerékpárúton, gyalogtúra a közeli tanösvényen), fürdőzés, trambulin, football, röpi, stb….

De betekintünk az agyagozásba is levezetésképp.

A gyerekek csodás környezetben tölthetik el idejüket, friss vidéki levegőn. Számháború, kincskeresés, esti bátorságpróba, lesz itt minden, ami a gyerekeknek maradandó emlékeket fog adni!

 

A tábor csúcspontja egyértelműen a kenus vízitúra lesz.

Délutáni pihenők gyanánt a 100 méterre lévő vízparton töltjük el az időt és hűsítjük le magunkat. Az estéknek pedig a közös tábortűz gyújtás fogja megadni a hangulatát.

A gyerekek csodás környezetben tölthetik el idejüket a sporttábor alatt,
friss vidéki levegőn.

Itt a fantasztikus lehetőség, hogy a gyermek nyara tele legyen változatos kalandokkal és emlékekkel!

Egy kreatívabb, alkotós kézműves tábort keresnétek? Nézzetek át ide:
Alkotó Tábor

Szeretettel várjuk a gyerekeket!

NAPI TEVÉKENYSÉGEK

VÁLTOZATOS, SPORT TÁBORI PROGRAMOK

MINDEN NAP VICCES ÜGYESSÉGI VERSENYEK

Sorversenyeket, ügyességi játékokat, illetve “egy perc és nyersz” jellegű feladatokat is beépítettünk a programokba. Ezek a feladatok egyszerre szórakoztatók, megmozgatják az agyat, és motiválják a résztvevőket.  A vicces kihívások és az együtt töltött idő segít összekovácsolni a csapatot,ami a jó hangulat alapja.

ÉLETRE SZÓLÓ BARÁTSÁGOK 👭

Itt a lehetőséget, hogy új barátokat szerezzenek a gyerekek.A változatos közös élmények, a kihívások csapatos teljesítése, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy egy jó közösség kovácsolódjon össze. Mivel tematikus a tábor, a közös érdeklődési kör adott, innen építkezünk. Célunk, hogy a tábor utolsó napján úgy köszönjenek el egymástól a gyerekek, hogy “még találkozunk”!

ÍJÁSZKODÁS

Amellett, hogy az íjászkodás általában az újdonság élményét is nyújta, mert nem egy mindennapos szokványos tevékenységről van szó, még a koncentrációt, precizitást és önfegyelmet is fejleszti. Javítja a testtudatot és az egyensúlyérzéket. Jó ösztönzője a fizikai aktivitásnak és a szabadban való tartózkodásnak.

VÁLTOZATOS SZABAD PROGRAMOK

Úgy hisszük az irányított foglalkozások mellett épp olyan fontosan a szabad programok is. Szerencsére unatkozástól ez esetben sem kell félni, ugyanis van itt mindenféle játék, amit a sporttábori résztvevők értékelhetnek. Trambulin, biliárd, csocsó, ping-pong, darts, focipálya, röpi, tollas, vízipisztoly, stb… A sporttábori szabad programok lehetőséget adnak a kreativitás kibontakoztatására. Ráadásul, akinek kedve van, kikapcsolódás gyanánt egy szuper agyagozáson is részt vehet (díjmentesen természetesen)!

CSOPORTOS KENUS VÍZITÚRA

Táborunk nagy tapasztalattal rendelkezik a gondtalan vízitúrák szervezésében, célunk, hogy minél többen megszeressék ezt a gyönyörű sportot. Nagyhódos-Garbolc-Nagyhódos távon fogunk evezni. Miért is jó ez? Egyrészt sokan még egyáltalán nem próbálták ezt a sportot, így ez jó alkalom lesz, hogy tágítsuk a gyerekek látókörét. Emellett tényleg annyi pozitívuma van, amit felsorolni is nehéz. Igazi aktív pihenés, ami regenerálja a testet és a lelket is. Gyönyörű vizeken haladunk majd. Szuper közösségi élménnyel gazdagodnak a gyerekek a végére.

TERMÉSZETKÖZELI

Táborunk óriási körbezárt zöld felülettel rendelkezik, de a táboron kívül is körbe vagyunk véve a természet csodáival. Pár méterre folyik tőlünk a gyönyörű, biztonságos és tiszta vizű  Túr folyó, mely strandolásaink tökéletes helyszíne lesz. A Túr mellett pedig itt húzódik a Keletpont tanösvény is. Erdők, mezők, aranyló szénabálák, mind-mind jó helyet adnak nekünk a kincskereséshez, számháborúhoz, kerékpáros- és gyalogtúrákhoz. Egyértelműen a természetet szeretetét akarjuk erősíteni a gyerekekben.

ÉVTIZEDES MÚLTTAL

GALÉRIA

Kattints ide még több képért!

ÍGY ÉRDEMES!

SZÜLŐI VÉLEMÉNY

A gyermek egész nyáron erre a táborra várt és annyira jól érezte magát hogy haza se akart jönni! A felügyelők odafigyelése, az étkezés, a programok, a szállás mind mind pozitív számunkra! Jövőre folyt. Köv!????

– D.P.Erika

Amire sokan kíváncsiak

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Összegyűjtöttük Nektek a nyári tábor kapcsán leggyakrabban felmerülő kérdéseket.

tábor
Milyen a szálláshely?

Szép faházas szállás várja a gyerekeket. 1-1 faházban 7 személy fér el. Faházanként privát fürdőszoba van.

Milyen a kemping területe?

Óriási, körbekerített zöld felülettel rendelkezünk.

Biztonságos-e a kenutúra?

Természetesen! A gyerekek maximális biztonságban lesznek! ISO szabványos mentőmellényeket adunk. A Túr folyó medre keskeny, a sodrása szinte elhanyagolható és a vízmélység is barátságos. Ráadásul a kísérő nevelők tapasztaltak a vízi sportokban.

Lehet-e programváltozás?

A programok tájékoztató jellegűek. változtatás lehet az időjárási viszonyoknak megfelelően, illetve a gyermekek hangulata szerint.

Mit csomagoljon a gyermekem?

Erről a foglalás visszaigazolásakor részletes tájékoztatót küldünk. De semmiféle speciális felszerelésre nincs szükség.

Nem csak táboroztatunk, hanem osztálykirándulásokat is szervezünk!
Nagy szeretettel várjuk visszatérő és leendő vendégeinket!

NYÁRI TÁBOR JELENTKEZÉS