Négynapos vízitúra csomag

43 fkm

Távolság

2024-es árak hamarosan!

Részvételi díj

4 nap

Időtartam

Nagyhódos - Sonkád - Kölcse - Túristvándi

Útvonal
Kezdő vízitúrázók számára is tökéletes választás a sekély vizű Túr folyó. Lassú sodrásának köszönhetően, a vízitúrázás alapjait biztonságosan sajátíthatják el. Rengeteg partszakasza nyújt tökéletes fürdőzési lehetőséget. Kanyargós medre és bedőlt fái növelik a páratlanságát. A vízminőség pedig Magyarország legjobbjai közé emeli a folyócskát. Más túrával össze sem hasonlítható, érintetlen környezetben, gazdag élővilág mellett élvezheti a nyugtató madárcsicsergést. Egy tiszai vagy dunai túrán kis idő elteltével a táj egyhangúvá válhat, a Túr folyón ettől nem kell tartani, minden kanyar után egy újabb élmény vár minket.

Turnusok

20 fő felett az Önnek megfelelő időpontban indítjuk el a túrát.

Alacsonyabb létszám esetén kérje egyedi ajánlatunkat.

Programok

nap

nap

nap

nap

Érkezés a kempingbe, sátor állítás. Lehetőség van szálláshelyünkön szobákban is megszállni, amelyet plusz díj ellenében lehet igényelni.

Kétfogásos meleg vacsorával várjuk kedves vendégeinket.

Elméleti és gyakorlati oktatás. Indulás Nagyhódosról Sonkádra. A táv 4-4,5 óra alatt teljesíthető, az evezés után rövid fűrdőzés, a vizitúrázók nagy örömére “VIP rekreációs programként”, letakarítjuk a kenukról az “út porát”. 🙂  A csillogó-villogó kenuk látványában gyönyörködést követően felpattanhatunk a buszra, amely visszaszállít minket csodás kis kempingünkbe. Az incsi- fincsi vacsora után szervezetünkben fellépő ásványi anyagok hiányát bő szeszesital fogyasztással pótolhatjuk. Csak csinján a duhajkodással, hisz következő napra is kell az erő. 

Reggeli 08:30-Kor. Reggeli után indulás Sonkádra busszal, majd vízreszállás után evezés egészen Kölcséig. Partraszállás után vissza a kempingbe. Vacsora 18:00-kor.

Reggeli 08:30-Kor. Kölcsén vízreszállás, egy kanyarokkal sűrűn tűzdelt szakasz következik, buja növényzettel, érkezés Túristvándiba, fürdőzés, az út fáradalmainak kipihenése, majd visszautazás Nagyhódosra