Vízitúráink

kenutúra-vízitúra-kenu-kenuzás-evezés

7700 Ft / fő

Egynapos vízitúra, Nagyhódos-Sonkád

Azoknak, akik egy nem mindennapi kenus kalandra vágynak, de még nem elég rutinosak, bátran ajánljuk ezt a távot. Igazán könnyen evezhető 14 fkm-es vízitúra szakaszról beszélünk. Ha felvértezted magad kellő kitartással és kalandvággyal, a Túr egy feledhetetlen élménnyel hálálja meg minden egyes evezőcsapásba burkolt erőfeszítésedet.

Folyó: Túr

Szakasz: Nagyhódos-Sonkád

Vízitúra

2024.

vízitúra kenutúra kenu

7700 Ft / fő

Egynapos vízitúra, Sonkád-Kölcse

A Túr lassú folyása és bedőlt fái kicsit technikásabbá teszik ugyan a távot, de ha van egy talpraesett kormányos a hajóban, végigtudjátok manőverezni ezt a vízitúra szakaszt is. Garantáltan átérzitek majd a Túr esetében sokszor emlegetett “vadregényes” hangulatot. Kenutúránk végén a sonkádi Kisbukó vizénél hűsíthetitek le magatokat.

Folyó: Túr

Szakasz: Sonkád-Kölcse

Vízitúra

2024.

vízitúra kenutúra kenu túr tisza szamos Öreg-Túr

7700 Ft / fő

Egynapos vízitúra, Kölcse-Túristvándi

Rendelkezel már minimális evezési tapasztalattal és túra végén bámészkodnál is kicsit? Akkor ezt a vízitúra szakaszt ajánljuk figyelmedbe. A rendkívül kanyargós mederben minden evezőcsapásunk kalandokkal teli. Kenuzásunk végén a méltán híres Túristvándi vízimalomot is megtekintjük, hogy még tovább fokozzuk a kedélyeket.

Folyó: Túr

Szakasz: Kölcse-Túristvándi

Vízitúra

2024.

vízitúra kenutúra kenu túr tisza szamos Öreg-Túr Túristvándi

6900 Ft / fő

Egynapos vízitúra, Nagyhódos-Garbolc-Nagyhódos minitúra

Tökéletes táv ahhoz, hogy belekóstolj a kenuzás életérzésébe és megismerkedj az evezéssel. Elbizonytalanodtál, hogy a gyerekeknek lenne-e kitartása egy hosszabb vízitúra távhoz? Vagy még magadban sem bízol? Ez egy remek szakasz arra, hogy kipróbáld a kenuzást! Az evezés előtt pedig jöhet még egy biciklizés, vagy strandolás?

Folyó: Túr

Szakasz: Nagyhódos-Garbolc-Nagyhódos

Vízitúra

2024.

vízitúra kenutúra kenu túr tisza szamos Öreg-Túr Túristvándi

7700 Ft / fő

Egynapos vízitúra, Tiszabecs-Szatmárcseke

Akit valaha már megmozgatott egy vízitúra gondolata, annak biztosan ismerősen fog csengeni a “Tisza túra” szókapcsolat. Már-már legendásnak titulálható, egy elszánt kenus repertoárjából ki nem maradható táv. A folyási sebesség ezen az ágon igen gyors, így a hosszú táv ellenére nem több az evezési ideje, mint egy Túr túrának.

Folyó: Tisza

Szakasz: Tiszabecs-Szatmárcseke

Vízitúra

2024.

vízitúra kenutúra kenu túr tisza szamos Öreg-Túr Túristvándi

7700 Ft / fő

Egynapos vízitúra, Szatmárcseke-Tivadarar

A kenusok körében kedvelt szakaszon evezve érezhetjük,  hogy a sodrás még itt is gyors, de így legalább minimális mennyiségű evezőcsapás mellett szelhetjük a Tisza vizét. A Felső Tisza híresen szép homokos partjai mellett lapátolunk el. A kikötési pont, azaz a tivadari szabadstrand, a kenuzástól kellemesen elfáradt testünket pedig még egy fürdőzésre biztosan elcsábítja.

Folyó: Tisza

Szakasz: Szatmárcseke-Tivadar

Vízitúra

2024.

Valami mást keresel?

Lehetőséget biztosítunk, hogy magatoknak szervezzétek meg vízitúrátokat. Keresd fel kenu bérlő kalkulátorunkat. Néhány kattintással már ki is bérelheted a túrához szükséges kenukat, mentőmellényeket és vízhatlan tárolókat, vagy akár transzfert is kérhetsz .

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kedvezmények és újdonságok várnak!