Ifjúsági tábor helyszín

Közösségi helyszínek, szállás, étkezés, változatos programok.
Szuper hangulatos, természetközeli helyen, kedvező áron!

Mindent egy helyről,
időt spórolva Nektek!

Fakultatív tábor programok

  • Kenus vízitúra
  • Kerékpártúra
  • Íjászkodás
  • Agyagozás

Étkezési lehetőségek

Félpanzió
Teljes ellátás
Önellátás: bogrács, grillsütő, nyársak, tárcsa, stb.

Kültéri közösségi helyszín

Óriási zöldterület.
Igény szerint 18 m2 fedett pavilon.
Foci pálya.
Bográcshely.

Beltéri közösségi helyszín

Nagy, fedett terasz.
Csoportos foglalkozásokhoz
alkalmas közösségi tér.

Szórakozás a táborhelyen belül

Biliárd, ping-pong, csocsó,
röpi, foci, tollas,
trambulin, egyéb sportjátékok,
társasjátékok,
projektor, hangosítás.

Szórakozás a tábor közelében

Szabad strand.
Kiépített kerékpárút.
Keletpont tanösvény.

Kenuzás.
Szuper számháború és “kincskereső” helyszín.

Tábori szálláshely

Több opció közül is választhattok.
Nomád tábort terveztek? Nálunk sátorozhattok.
Ha pedig igazi tábori hangulatra vágytok, akkor válasszátok faházainkat. Szinte az összes szobánk privát fürdőszobával felszerelt. Az ifjúsági tábor helyszínünkön belül 55 személyt is el tudunk szállásolni.
Fontos szempont, hogy ne zavarjon titeket senki?
Akkor 30 fő fölött teljes kizárólagosságot is tudunk a táborozásotokhoz biztosítani a szálláshely tekintetében. 20-30 fő között pedig minimális felár ellenében ugyanezt meg tudjuk oldani. Ezt mindenképp jelezzétek előre!
Vagy inkább vendégházat kerestek egy kisebb táborhoz? Ez esetben 3 szobás, 11 férőhelyes vendégházunk is rendelkezésetekre áll.  Nagy létszám esetén a tábort a vendégházzal kombinálva ajánljuk.

Ifjúsági tábor helyszín programokkal, szállással, étkezéssel

Komplex ifjúsági tábor csomag

Épp egy szuper ifjúsági tábor szervezésén ügyködsz? Most kezdted, vagy már el is vesztél a túlcsorduló kínálatban? Nos, bármelyik is legyen, van egy jó hírünk – nálunk a legjobb helyen jársz!

A Túr-Túra Kemping és Ifjúsági Tábor szervezésében mindent egy helyen megtalálsz, ami egy tökéletes diák tábor alapja. Nálunk a szállás, az étkezés, a programok és a szórakozás egy helyen, tökéletes harmóniában vannak. Természetközeli és hangulatos minden.

A tábor Nagyhódoson található. Hogy hol is van ez a kis falu pontosan? A Tiszántúlon, országunk keleti részében, egész pontosan Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében, a Hármas-határtól nem messze. A  gyönyörű, tiszta vizű Túr folyó partján.

Fakultatív tábor programok

Egy aktív, természet közeli program egyben lefárasztja a diákok fölösleges energiáit és feltölti őket mentálisan. Tőlünk kerékpárt is bérelhettek, a gáton sok-sok kilométeren át kiépített bicikliút húzódik. De, ha nem akartok kimozdulni a tábor szállás területéről, akkor íjászkodást, vagy agyagozást is tudunk Nektek szervezni. Kenutúránkról lentebb olvashatsz. Ezeken kívül diákcsoportok kedvelt programja szokott lenni az esti sötétben a dió mécses úsztatás a Túron.
Az alábbiakat pedig már a szállásdíj is magában foglalja:  focipálya használat, röplabdameccshez háló és labda. A trambulint, biliárdot, tollast, a ping-pongot és a rengeteg társasjátékot még meg sem említettük. Minden felszerelés adott egy szuper táborhoz.

Kenus vízitúra

Egy kenutúra biztosan maradandó élmény lesz a diákoknak.

Egy 2 órás evezésre számíthattok, ami pihenőidőt is tartalmaz. Ez a táv épp elég egy diák csoportnak ahhoz, hogy kipróbálják magukat ebben a gyönyörű sportban.

A Túr vízitúrák sajátossága, hogy akár teljesen kezdők és gyerekek is teljesíthetik, de tapasztaltabbaknak is különleges élményt nyújt. A vízreszálláshoz csupán 100 métert kell sétálni a szálláshelytől. A vízminőség tökéletes. A túra biztonságos, mentőmellényeink ISO szabványosak és túravezetői kíséretet biztosítunk, rövid evezés oktatással.

ifjúsági tábor kerékpár bicikli

Teljes ellátás

Félpanzió, vagy önellátás

Ellátás

Hogyha nem bajlódnátok a főzéssel, megoldjuk helyettetek. Teljes ellátást is kérhettek. Ételeink bőségesek és házias ízvilágúak, gyerekbarát kivitelben. Vegetáriánus, vegán, glutén-,tejfehérje-, tejcukor érzékeny, vagy allergiás is van a táborozók között? Nem jelent gondot, csak előre jelezzétek. Hogyha nem bajlódnátok a főzéssel, megoldjuk helyettetek. Amennyiben kipróbálnátok a közös főzés diák mozgósító hatását is, akkor ajánljuk a félpanziós ellátást, vagy a teljes önellátást. Félpanzió esetén ti dönthetitek el, hogy az ebédet, vagy a vacsorát vállaljátok be. A főzéshez szintén minden adott, bográcshely, bogrács, tárcsa, nyársak, grillsütő, edények, hűtő, étkészlet stb.

Kültéri és fedett közösségi helyszínek

Hangulatos fedett teraszunk és tágas étkezőnk bármilyen tábori program helyszíne lehet.  Nagy zöld felületünkön akár a 18 m2-es fedett pavilonunkat is rendelkezésetekre tudjuk bocsátani. A kempingen kívül pedig szintén csodás zöld környezet vár Titeket, a Túr partja, a gát oldala, tökéletes “kincskereső” játék helyszín. Végtelenségig sorakozó szénabálák között számháborúzhattok.

csapatépítő helyszín fedett terasz közösségi hely
ifjúsági tábor röpi kenu trambulin fürdőzés

Környékünk

A tiszta vizű Túr fürdőzésre tökéletes választás. Keskeny medre, lassú sodrása és sekély vízmélysége miatt diákok fürdőzéséhez is biztonságos.
Szárazföldre térve, itt halad a Keletpont tanösvény, kitűnő gyalog-, vagy biciklitúrákhoz. Biciklizéshez választhatjátok még országunk legkeletibb pontját, a Hármas-határt, vagy ha messzebb mennétek akár a Túristvándi vízimalom is szóba jöhet. Buszos kiránduláshoz ajánlott Szatmárcseke, Nagyar (Luby kastély),  Tiszacsécsén a Levendula ültetvény.  
Esetleg érdemes számításba venni az Európa szerte elismert Nyíregyházi vadasparkot is, ha ide úton, vagy hazafelé útba esik.

GYIK

Összegyűjtöttünk néhány kérdést, amik a leggyakrabban felmerülnek egy csapatépítő szervezése kapcsán.

1. Egyedül lesz a csapatunk a szálláshelyen?

20 fő alatt felár ellenében, 20 fő fölött megbeszélés alapján tudunk kizárólagosságot garantálni. (Meglévő foglalásoktól is függ, de természetesen gyerekcsoporttal semmi esetre sem vegyítjük a csapatépítőket.)

2. Lehet-e zenélni, hangoskodni a kempingben?

Ha, csak Ti vagytok a kempingben, nincs akadálya, mivel szomszéd nincs, nincs kit zavarni. 🙂

3. Muszáj minden ágyat feltölteni egy-egy szobában?

Az összlétszámotok a kulcskérdés. Igyekszünk mindig a legkényelmesebb megoldást megkeresni. Amennyiben “szellősebben” töltenétek fel a férőhelyeket és nem akartok pl. a faházakban hetedmagatok lenni, vagy nem szeretnétek az emeletes ágyak felső szintjét is feltölteni, jelezzétek és megkeressük a legoptimálisabb szoba elosztást.

4. Azért sok az ágyak száma szobánként, mert hostel jellegű a szállás?

Nem-nem. Sose keverünk össze különböző foglalásokat egy faházba / szobába. Nem hostelként üzemelünk. Az emeletes ágyak csupán a tábori profil miatt vannak.

5. Van-e hűtő?

Természetesen! Több hűtő is a rendelkezésetekre áll.

Ifjúsági tábor szervezéséhez alap áraink

Szállás alapdíj

15 fő fölött

4.900 Ft

Teljes ellátás

gyermekbarát ételek, házias ízek,
reggeli, 2 fogásos meleg ebéd, meleg vacsora

5.500 Ft

Félpanzió

reggeli, meleg egytálételes vacsora

3.100 Ft

Kerékpár bérlés

közelben kiépített kerékpár út

1.500 Ft

Agyagozás

fél napos program

35.000 Ft

Íjászat

fél napos program

35.000 Ft

Kenutúra

2 órás kenuzás, túravezetői kísérettel

4.900 Ft

Egyedi csomag

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Ifjúsági tábor helyszínünk és minden egyéb szolgáltatásunk igénybevétele, csoportra szabott árak alapján történik.

Ár: ajánlat alapján

Ifjúsági tábor szervezés / Ajánlatkérés